четвъртък, 25 юни 2015 г.

Нови часовници за активни хора!

Часовниците не са това, което бяха! Странна и интересна фраза, нали така? С навлизането на пазара на всякакви нови технологии, новите часовници определено се различават. И тук не говорим за кварцовите или лед моделите, които от вече доста години са на пазара. Говорим за т.нар. умни часовници с множество функции и възможности. Най-вероятно сте чували за марката Garmin - създават най-вече GPS-и за автомобили с доказано качество и добри цени. Същата тази компания е решила да се намеси в производството на нови гривни и часовници за активни хора със спортен дух. Чрез своите творения производителят желае да накара хората да живеят по-добре и здравословно.

Производителите представят на широката общественост основно два модела. Първият се казва VivoFit и е създаден за да следите вашата физическа активност през целият ден. Дава подробна информация за изгорените калории и необходимостта от движение. И то не само през деня, но и вечер- това се дъли на уникалният дисплей, който се осветява нощем и същевременно самият часовник работи по 24 часа в денонощието. Моделът показва времето на активност на вашето тяло и същевременно е снабден с т.нар. предупредителна лента за неактивност, която се показва след като определено време не сте се движили. Снабден е със звуков сигнал и червен фон, който означава че е време да извършите някаква физическа активност. За да спре звука е достатъчно просто малко да се раздвижите. Часовникът е водоустойчив, а и освен това брои вашите стъпки и изминатото разстояние. Моделът Ви поставя определени ежедневни цели за активност, които трябва да изпълните и са изцяло базирани на вашето тяло.


Вторият часовник се нарича VivoActive. Отново уред свързан с грижата за вашето здраве и активност, но освен това може да се използва и като малка навигация. Това вече е типичен умен часовник, който може да използвате като телефон с всичките му там екстри. Разполага с тъч скрийн и приложения за бягане, каране на колело, игра на голф и други спортове, като постоянно получавате информация за вашите натоварвания и активен статус. Моделът е снабден с тънък екран, който е видим дори и при пряка слънчева светлина. При всякакви обаждания, смс-и или други известия от вашият телеефон, автоматично часовникът Ви ще вибрира. Освен това той разполага с доста дълъг живот на батерията, което позволява да се ползва продължително време преди презареждането.


Възползвайте се от новите технологии и часовници, те улесняват нашето ежедневие и ни помагат да живее по-добре, здаровсловно и активно. За качествен живот обаче не е нужно само един часовник, най-вече се нуждаете от воля и желание, за да живеете правилно. Що се отнася до спортни модели часовници може да откриете в сайта IskamChasovnik.com на ниски цени с доста функции. Активният живот е хубаво нещо!

1 коментар:

  1. Я здесь, чтобы поделиться свидетельством того, что для меня сделала хорошая надежная кредитная компания, я из России, и я прекрасная мать троих детей. Я потеряла свои средства, пытаясь получить кредит на расширение моей компании вечнозеленой группы это было так тяжело для меня и моих детей, что я пошел в Интернет, чтобы получить помощь по ссуде, вся надежда была потеряна до тех пор, пока в один роковой день я не встретил своего друга, который недавно получил ссуду от очень честного человека, мистера Бенджамина. она познакомила меня с этим честным кредитным специалистом, г-ном. Бенджамин, который помог мне получить ссуду в течение 5 рабочих дней, я навсегда буду благодарен мистеру Бенджамину за то, что он помог мне снова встать на ноги. вы можете связаться с мистером Бенджамином по электронной почте: 247officedept@gmail.com они не знают, что я делаю это для них, но мне просто нужно это сделать, потому что есть много людей, которые нуждаются в помощи по кредиту, пожалуйста, приходите этот честный человек, и вы тоже можете быть в безопасности .whatsapp: (+ 1 989-394-3740)

    ОтговорИзтриване